Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Έχεις απορίες;

Σου απαντάμε στις συχνότερες ερωτήσεις.

Πώς μπορώ να αποσύρω την συσκευή μου;

Μέσω της διαδικασίας κοστολόγησης που θα βρεις εδώ.

  1. Εφόσον θέλεις να προχωρήσεις στην πώλησή, μας στέλνεις  τις πληροφορίες της συσκευή σου.
  2. Επικοινωνούμε μαζί σου για την επιβεβαίωση της καταχώρησης. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου με email, instagram, whatsapp, viber ή να σε καλέσουμε στο τηλέφωνο.
  3. Το συσκευάζεις και η courier το παραλαμβάνει για μας ή μπορείς να το φέρεις στο κατάστημα μας. Πληροφορίες για το πώς θα έρθεις σε εμάς θα βρες στο email που στείλαμε την προσφορά μας.
  4. Παραλαμβάνουμε την συσκευή σου και γίνεται αμέσως ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος σ’ αυτό. Ο έλεγχος μπορεί να διαρκέσει έως και 4 ώρες ανάλογα τον τύπο της συσκευής σου. Αν συμφωνεί ο τεχνικός έλεγχος με τις πληροφορίες που μας έδωσες στην αρχική σου καταχώρηση επικοινωνούμε μαζί σου για να προβούμε στην αγορά της συσκευής σου. Αν δεν συμφωνεί ο τεχνικός έλεγχος επικοινωνούμε μαζί σου, σε ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα του τεχνικού ελέγχου και σε ενημερώνουμε για την νέα τιμή αγοράς για να προβούμε στην αγορά του
  5. Καταθέτουμε τα χρήματα σου άμεσα στον λογαριασμό τράπεζας που θα μας έχεις δώσει ή τα λαμβάνεις άμεσα από το κατάστημα μας.

 

Πώς να συσκευάσω την συσκευή μου;

Για την ασφαλή μεταφορά της συσκευής σου στο χώρο μας, θα πρέπει να συσκευάσεις το προϊόν στην αρχική του συσκευασία.
Αν δεν έχεις την αρχική συσκευασία θα πρέπει να συσκευάσεις το προϊόν με ασφάλεια σε ένα κουτί ή σε κατάλληλα προϊόντα συσκευασίας ώστε η μεταφορά του να γίνει με ασφάλεια.
Χρησιμοποιήσε ένα κουτί ή κιβώτιο με τουλάχιστον 5 εκ. απόσταση μεταξύ της συσκευής σου (SmartPhone, Laptop) και του κουτιού/κιβωτίου.
Γέμισε αυτό το κενό με φύλλα φυσαλίδων ή άλλο υλικό συσκευασίας. Το υλικό συσκευασίας θα πρέπει να γεμίσει ολόκληρο το κενό αέρος για να αποτρέψει τη μετακίνηση του φορητού υπολογιστή (laptop) κατά τη μεταφορά.
Στην συσκευασία θα πρέπει να περιλαμβάνεται μόνο το προϊόν και τα απαραίτητα εξαρτήματα του (πχ Laptop μαζί με φορτιστή και μπαταριά, SmartPhone μαζί με μπαταρία). Τοποθέτησε τον φορτιστή στο πλάι του υπολογιστή καθώς αυτό θα αποτρέψει οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί από την εφαρμογή πίεσης πάνω στην οθόνη LCD.

Πώς να ταχυδρομήσω την συσκευή μου;

Συμπλήρωσε την φόρμα που θα βρεις εδώ
Αφού συμφωνήσουμε για την τιμή αγοράς, γράψε το όνομα, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό κλειδώματος που έχει η συσκευή, καθαρά σε ένα φύλλο χαρτί και εσωκλείστε το μαζί με την συσκευή σου  σε έναν φάκελο-σακούλα με φυσαλίδες ή σε κουτί.

Μπορώ να ανταλλάξω την συσκευή μου με χρήματα;

Φυσικά, Αγοράζουμε την συσκευή σου στην καλύτερη τιμή της αγοράς άμεσα και με εγγύηση.

Αν πουλήσω την συσκευή μου θα πάρω χρήματα;

Φυσικά, Αγοράζουμε την συσκευή σου χωρίς καμία δέσμευσή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα και να αγοράσεις ότι άλλο θέλεις.

Υπάρχει περίπτωση να μην αγοράσετε την συσκευή μου;

Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχουμε καλύψει το όριο αγορών σε μια συσκευή και να μην αγοράζουμε νέες.

Μπορώ να πουλήσω την χαλασμένη μου συσκευή;

Φυσικά, αγοράζουμε και χαλασμένες συσκευές με ότι πρόβλημα και αν έχουν.